AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık tuttuğunu görmek

Kahve falında balık tuttuğunu görmek

Kahve falında balık tuttuğunu görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları veya söyledikleri kontrol dışına çıkabilir.

Kahve falında balık tutan birini görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına delalettir.

Kahve falında oltayla balık tuttuğunu görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının balık tuttuğunu görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının balık tuttuğunu görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet eder.

Kahve falında tuttuğu balığı kaçırmak bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü balık tuttuğunu görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında balık tutan insanlar görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının tuttuğu balığı görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir