AnaSayfa / Genel / Kahve falında oltayla balık tuttuğunu görmek

Kahve falında oltayla balık tuttuğunu görmek

Kahve falında oltayla balık tuttuğunu görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, huzurunu kaybedeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aile hayatında sevinileceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oltayla balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilişkilerinizde takınacağınız tutum başarının dozunu ayarlayabilir.

Kahve falında oltayla balık tuttuğunu görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında oltayla köpek balığı tutmak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına yorulur.

Kahve falında oltayla büyük balık tutmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet eder.

Kahve falında oltayla balık tutmak kazancının artacağına,, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında oltayla balık yakalamak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına işaret eder.

Kahve falında oltayla balık avlamak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, eskisinden de iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında balık oltası görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balık oltası bulmak maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, kime danışacağını bilemez olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir