AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz tutmuş balık görmek

Kahve falında buz tutmuş balık görmek

Kahve falında buz tutmuş balık görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, gönül kapılarının açılacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına işarettir.

Kahve falında buz tutmuş balık gördüyseniz:

  • Bazı konularda aşırılıklara kaçmanız ya da karşıt görüşlü kişilerle karşılaşmanız imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında buz tutmuş balık görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında buz tutmuş yolda yürümek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yurtdışına gidileceğine işarettir.

Kahve falında buz tutmuş havuz görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında buz tutmuş dere görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek kavgaların biteceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında buz tutmuş okyanus görmek aydınlığa çıkılacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buz tutan deniz görmek sabırla hayatına devam edeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her yerin buz tuttuğunu görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir