AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık tutan insanlar görmek

Kahve falında balık tutan insanlar görmek

Kahve falında balık tutan insanlar görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında balık tutan insanlar gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir rekabet durumundan kazançlı çıkmanız olasıdır.

Kahve falında balık tutan insanlar görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş insan görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kılıç balığı tuttuğunu görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde balık tutmaya çalışmak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde balık tuttuğunu görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, isteklerinin erteleneceğine alamet eder.

Kahve falında oltayla balık tuttuğunu görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında eşinin balık tuttuğunu görmek işe giren herkesin kalkınacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir