AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklı suya düşmek

Kahve falında balıklı suya düşmek

Kahve falında balıklı suya düşmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, hem işinde başarılı olacağına, kötü halin son bulacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balıklı suya düşmek gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı bazı hareketlerinizin sonuçları söz konusu olabilir.

Kahve falında balık tutarken suya düşmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balıklı suya düşmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına delalet eder.

Kahve falında balıkların içine düşmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balıklı göle düşmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına inanılır.

Kahve falında balık dolu havuza düşmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su kuyusu düşmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine inanılır.

Kahve falında lağım suyuna düşmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında suya düşmek ve kurtulmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir