AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık dolu havuza düşmek

Kahve falında balık dolu havuza düşmek

Kahve falında balık dolu havuza düşmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında balık dolu havuza düşmek gördüyseniz:

  • İletişimi hızlandırmanız yeni seçeneklerin farkına varmanızı sağlayabilir.

Kahve falında balık dolu havuza düşmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, sarsılacağına yorulur.

Kahve falında su dolu havuza düşmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında balık dolu havuza girmek sorunların günden güne artacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balıklarla dolu havuz görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında balık dolu havuz görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret eder.

Kahve falında içi balık dolu havuz görmek başarı kaydedeceğine, şansının açılacağına inanılır.

Kahve falında balık dolu havuzda yüzmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi dolu havuz görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir