AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının balık tuttuğunu görmek

Kahve falında başkasının balık tuttuğunu görmek

Kahve falında başkasının balık tuttuğunu görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında gelişsin.

Kahve falında kocasının balık tuttuğunu görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında oltayla balık tuttuğunu görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının balık tuttuğunu görmek parasının ve malının artacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında balık tutmayı görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında balık tutan insanlar görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında buz tutmuş balık görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının balık tuttuğunu görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derede balık tuttuğunu görmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir