AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin balık tuttuğunu görmek

Kahve falında başka birinin balık tuttuğunu görmek

Kahve falında başka birinin balık tuttuğunu görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mali krize gireceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere katılmanız ya da yapacağınız yolculuklar esnasında yeni şeyler keşfedebilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin balık tuttuğunu görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin oruç tuttuğunu görmek gelirinin daimi olacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine işarettir.

Kahve falında başkalarının oruç tuttuğunu görmek sermayesinin boşa gideceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında denizden balık tuttuğunu görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında oltayla balık tuttuğunu görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında tuttuğu balığı geri bırakmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının tuttuğu balığı görmek imkânlarını kaybedeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık tutmayı görmek işinin yoluna gireceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir