AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık suyu içmek

Kahve falında balık suyu içmek

Kahve falında balık suyu içmek yokluk içine gireceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, onu dinleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık suyu içmek gördüyseniz:

  • Herşeyden önce gereksiz harcamalara meyillisiniz.

Kahve falında balıklı su içmek çok büyük mutluluk duyacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık suyu içmek zorluklarının kalmayacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında balık çorbası içmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akvaryum suyu içmek rahat bir hayatı olacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında dut suyu içmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında toprak testiden su içmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında akar su içmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir