AnaSayfa / Genel / Kahve falında akvaryum suyu içmek

Kahve falında akvaryum suyu içmek

Kahve falında akvaryum suyu içmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, maddi anlamda feraha ermeye, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Kahve falında akvaryum suyu içmek gördüyseniz:

  • Yanılsamalar veya duygusal anlamda yanlış anlaşılmalar sizi yanlış yola sokabilir.

Kahve falında akvaryum suyu içmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akvaryumdan su içmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında akvaryuma su doldurmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, içsel güvensizliklerinize işaret etmektedir.

Kahve falında akvaryumda su kaplumbağası görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında su dolu akvaryum görmek borçların sonlandırılacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında akvaryum suyunu değiştirmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işarettir.

Kahve falında kovadan su içmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında testiden su içmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir