AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, başarıya ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, tövbe etmeden vefata, iyi insanlarla arkadaş olunacağına yorulur.

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek gördüyseniz:

  • Kuraldışı, geleneklere uymayan veya çok saygın görünmeyen seçenekler sunan ya da teklifler getiren kişileri ya da durumları reddetmenizde fayda var.

Kahve falında cami çeşmesinden su içmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek şansının açık olacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çeşmeden şifalı su içmek böylece yüzünün güleceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına yorulur.

Kahve falında çeşmeden bulanık su içmek hayırlı kapılar açılacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden acı su içmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında köy çeşmesinden su içmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir