AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak testiden su içmek

Kahve falında toprak testiden su içmek

Kahve falında toprak testiden su içmek atılım yapacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine inanılır.

Kahve falında toprak testiden su içmek gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz değişiklikler için girişimde bulunmalısınız.

Kahve falında toprak testiden su içmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında testiden su içmek daha güçlü bir hale geleceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine işarettir.

Kahve falında testiyle su içmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Kahve falında toprak testi görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında testide su görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, düşmanlıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında su dolu testi görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu testi görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak çok zor günler yaşayacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir