AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklı su içmek

Kahve falında balıklı su içmek

Kahve falında balıklı su içmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, güllük gülistanlık olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, işinden geri kalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında balıklı su içmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ya da önemsediğiniz ilişkileri ihmal etmemenizde fayda var.

Kahve falında balık suyu içmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balıklı su içmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalettir.

Kahve falında balık çorbası içmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine yorulur.

Kahve falında oruçluyken yanlışlıkla su içmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su doldurup içmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır kaptan su içmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine yorulur.

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz suyu içmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir