AnaSayfa / Genel / Kahve falında akar su içmek

Kahve falında akar su içmek

Kahve falında akar su içmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akar su içmek gördüyseniz:

  • Kendinizi bazı alevlenmiş konuların tam ortasında bulabilirsiniz.

Kahve falında akar su içmek sorunların birdenbire daha da artacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akar çeşmeden su içmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akar suya girdiğini görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında su akarken görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulur.

Kahve falında akar suya düştüğünü görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyu akarken görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına işaret eder.

Kahve falında akar temiz su görmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz akar su görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir