AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut suyu içmek

Kahve falında dut suyu içmek

Kahve falında dut suyu içmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, büyük paralar kazanılacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına delalet eder.

Kahve falında dut suyu içmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere sözler verebilirsiniz.

Kahve falında dut suyu içmek yanlış adımlar atacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında dut şerbeti içmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında bardakla su içmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak su içmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalettir.

Kahve falında ölümsüzlük suyu içmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin elinden su içmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, para sıkıntısı çekeceğine yorulur.

Kahve falında mezardan su içmek kötü günlerin biteceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamamda su içmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir