AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık çorbası içmek

Kahve falında balık çorbası içmek

Kahve falında balık çorbası içmek fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, ticarette öne geçeceğine, örnek insan olacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine işaret eder.

Kahve falında balık çorbası içmek gördüyseniz:

  • Tüm olumsuzluklara rağmen kurmak istediğiniz iş birliklerinin ya da ilişkilerin önünde hiçbir şey duramayacağa benziyor.

Kahve falında balık çorbası içmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında acı çorba içmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ezogelin çorbası içmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bulgur çorbası içmek zenginliğe kavuşacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında tatlı çorba içmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kelle çorbası içmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu çorba içmek dertlerin sonlanacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına inanılır.

Kahve falında ölünün elinden çorba içmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir