AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağırlık çalışmak

Kahve falında ağırlık çalışmak

Kahve falında ağırlık çalışmak tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına delalettir.

Kahve falında ağırlık çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı teklif ya da öneriler kendinizi iyi hissetmenizi sağlamayacaksa, belli anlaşmaları onaylamak ya da imzalamak için biraz daha beklemek gerekebilir.

Kahve falında ağırlık çalışmak adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstünde ağırlık hissetmek şansının döneceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında ağırlık hissetmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ağırlık kaldırmak hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında papağan yakalamaya çalışmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek yemeye çalışmak dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işaret eder.

Kahve falında bebeği öldürmeye çalışmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında toprakta çalışmak yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir