AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağırlık hissetmek

Kahve falında ağırlık hissetmek

Kahve falında ağırlık hissetmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağırlık hissetmek gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen veya alkışlayan kişiler istediğiniz şekilde davranmanızın veya istediğiniz yolda ilerlemenizin önünü açabilirler.

Kahve falında üstünde ağırlık hissetmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağırlık hissetmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına işarettir.

Kahve falında ağırlık çalışmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağırlık kaldırmak hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında gül kokusunu hissetmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında güneşin sıcaklığını hissetmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kaka yaptığını hissetmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına işarettir.

Kahve falında vurulduğunu hissetmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir