AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağırlık kaldırmak

Kahve falında ağırlık kaldırmak

Kahve falında ağırlık kaldırmak bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, bereketin ve verimin olacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında ağırlık kaldırmak gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek yeni fikirlere açık olmalısınız.

Kahve falında ağırlık kaldırmak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstünde ağırlık hissetmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağırlık çalışmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağırlık hissetmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında yerden ekmek kaldırmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işarettir.

Kahve falında mezar kaldırmak elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin elinden tutup kaldırmak borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına işaret eder.

Kahve falında havaya kaldırmak maddi olarak zarar edeceğine, hile ile mal elde etmeye alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir