AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek yemeye çalışmak

Kahve falında yemek yemeye çalışmak

Kahve falında yemek yemeye çalışmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, durgunlaşacağına alamet eder.

Kahve falında yemek yemeye çalışmak gördüyseniz:

  • Sizi fiziksel veya mental olarak meşgul edecek uğraşılar içerisine girmeniz durumunda , yeni şeylere ilgi duyabilir, o alanlarda da başarı sağlayabilirsiniz.

Kahve falında yemek yemeye çalışmak maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün yemek yemesini görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek yemeye gitmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeme yemek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına inanılır.

Kahve falında yemek görüp yememek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yemeği yememek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında yemek yememek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yemek yapmaya çalışmak daima önüne bakacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir