AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakta çalışmak

Kahve falında toprakta çalışmak

Kahve falında toprakta çalışmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, güzel günlerin yaşanacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprakta çalışmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, aşkta veya maddi durumla, ilgili konularda sizi memnun edecek gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında toprakta çalışmak hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına delalet eder.

Kahve falında arsa almaya çalışmak ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınav çalışmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, az maliyetle ticarete atılacağına delalet eder.

Kahve falında kahve pişirmeye çalışmak hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına işaret eder.

Kahve falında ağaca çıkmaya çalışmak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hayatının adeta cennete döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini korumaya çalışmak kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına rivayet eder.

Kahve falında düğüne yetişmeye çalışmak maddi güç sahibi olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir