AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünde ağırlık hissetmek

Kahve falında üstünde ağırlık hissetmek

Kahve falında üstünde ağırlık hissetmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Kahve falında üstünde ağırlık hissetmek gördüyseniz:

  • Gerçekleri gözardı etmeyin.

Kahve falında üstünde ağırlık hissetmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına alamet eder.

Kahve falında ağırlık hissetmek rızkın da ömür boyu süreceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ağırlık çalışmak ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına alamet eder.

Kahve falında ağırlık kaldırmak rütbesinin artacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytan hissetmek insan sevindireceğine, dua alacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına işaret eder.

Kahve falında şeytanın varlığını hissetmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kendini suçlu hissetmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, hem ün sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iyi hissetmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir