AnaSayfa / Genel / Kahve falında zor bir yerden geçmek

Kahve falında zor bir yerden geçmek

Kahve falında zor bir yerden geçmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zor bir yerden geçmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı yakınınızdaki kişilerle uygulamanız doğru yönde ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında zor bir yerden geçmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zor yerlerden geçmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında zorlu yoldan geçmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında zor bir yoldan geçmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zorlu yollardan geçmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprüden zor geçmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zor yollardan geçmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalettir.

Kahve falında bir yerden bir yere geçmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, afiyette olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir