AnaSayfa / Genel / Kahve falında zor yerlerden geçmek

Kahve falında zor yerlerden geçmek

Kahve falında zor yerlerden geçmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine delalettir.

Kahve falında zor yerlerden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda ya da işlerinizde ani gelişmeler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında zor yerlerden geçmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet eder.

Kahve falında zor yollardan geçmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında zor bir yoldan geçmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, kişinin rahat nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zor bir yerden geçmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köprüden zor geçmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında zorlu yoldan geçmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına işaret eder.

Kahve falında zorlu yollardan geçmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, duymadığı sözleri duyacağına inanılır.

Kahve falında zor bir yere tırmanmak falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir