AnaSayfa / Genel / Kahve falında zor bir yoldan geçmek

Kahve falında zor bir yoldan geçmek

Kahve falında zor bir yoldan geçmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zor bir yoldan geçmek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz bir hayli ilginç olabilir.

Kahve falında zor bir yoldan geçmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına tabir olunur.

Kahve falında zorlu yoldan geçmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yolda zor yürümek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına inanılır.

Kahve falında zorlu yolda yürümek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında zor yolda yürümek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine alamet eder.

Kahve falında zor yollardan geçmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında köprüden zor geçmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında zor bir yerden geçmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir