AnaSayfa / Genel / Kahve falında zorlu yollardan geçmek

Kahve falında zorlu yollardan geçmek

Kahve falında zorlu yollardan geçmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, yüksek makamlara geleceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zorlu yollardan geçmek gördüyseniz:

  • Abartılı tepkilerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında zorlu yollardan geçmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Kahve falında zor yollardan geçmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zor yerlerden geçmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine delalettir.

Kahve falında köprüden zor geçmek gereksiz bir harcama yapılacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına alamet eder.

Kahve falında zor bir yoldan geçmek yeni bir iş bulacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında zorlu yoldan geçmek bazı ortak işlere gireceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında zor bir yerden geçmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zor yol görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir