AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden bir yere geçmek

Kahve falında bir yerden bir yere geçmek

Kahve falında bir yerden bir yere geçmek başarı kazanılacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, aksiliklerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında bir yerden bir yere geçmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelmeniz veya bir süredir bulunmadığınız yerlerde bulunmanız eski bir fikri canlandırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında bir yerden bir yere geçmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine tabir olunur.

Kahve falında dar bir yerden sürünerek geçmek düzeninin yeniden sağlanacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında çok dar yerden geçmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek yerden geçmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden geçmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zor bir yerden geçmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalet eder.

Kahve falında dar yerden geçmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulur.

Kahve falında bir yerden geçmek güç kaybedeceğine, çalışmaların beğeni almayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir