AnaSayfa / Genel / Kahve falında zor yollardan geçmek

Kahve falında zor yollardan geçmek

Kahve falında zor yollardan geçmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, maddi durumun düzeleceğine inanılır.

Kahve falında zor yollardan geçmek gördüyseniz:

  • Evli veya bir şekilde birbirine bağlı kişiler ilişkileri içerisinde kendilerini daha güvende hissedebilirler.

Kahve falında zorlu yollardan geçmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zor yollardan geçmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında zor yerlerden geçmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında zor bir yerden geçmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, işlerindeki karın artacağına alamet eder.

Kahve falında zor bir yoldan geçmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine tabir olunur.

Kahve falında köprüden zor geçmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında zorlu yoldan geçmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yolunu zor bulmak zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir