AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden zor geçmek

Kahve falında köprüden zor geçmek

Kahve falında köprüden zor geçmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, neşe içinde olacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına inanılır.

Kahve falında köprüden zor geçmek gördüyseniz:

  • Yakında işler netleşmeye başlayacak, şimdilik sakin şekilde bir köşede beklemenizde fayda var.

Kahve falında köprüden zor geçmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zor bir yoldan geçmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında zor yerlerden geçmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zorlu yoldan geçmek refaha erişileceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında zor yollardan geçmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, insanları kıracağına alamet eder.

Kahve falında zorlu yollardan geçmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında zor bir yerden geçmek kısmetinin açılacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istanbul köprüsünden geçmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir