AnaSayfa / Genel / Kahve falında zorlu yoldan geçmek

Kahve falında zorlu yoldan geçmek

Kahve falında zorlu yoldan geçmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, hastalıkların son bulacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine delalettir.

Kahve falında zorlu yoldan geçmek gördüyseniz:

  • İki kişi arasında bir tercih yapma durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında zor bir yoldan geçmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında zorlu yoldan geçmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zorlu yolda yürümek anne babanın birbirine düşeceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zor yolda yürümek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine alamet eder.

Kahve falında yolda zor yürümek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zorlu yollardan geçmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında zor yollardan geçmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında köprüden zor geçmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir