AnaSayfa / Genel / Kahve falında zirveden inmek

Kahve falında zirveden inmek

Kahve falında zirveden inmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, doğru yolu bulacağına, dertlerinin biteceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına alamet eder.

Kahve falında zirveden inmek gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler vereceğiniz kararlar üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında zirveden inmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında dağ zirvesi görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında zirveye ulaşmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında zirveye yükselmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında dağ zirvesinde kar görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dağın zirvesini görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ zirvesine tırmanmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağın zirvesine çıktığını görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir