AnaSayfa / Genel / Kahve falında zirveye yükselmek

Kahve falında zirveye yükselmek

Kahve falında zirveye yükselmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya rivayet eder.

Kahve falında zirveye yükselmek gördüyseniz:

  • Kalabalık bir ortamda ilginç bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kahve falında zirveye yükselmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir dağın zirvesine çıkmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine delalettir.

Kahve falında kendini zirvede görmek iyilik görüleceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağ zirvesi görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında zirve görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağın zirvesinde görmek bir daha kopmayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağın zirvesine ulaşmak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kendini dağın zirvesinde görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir