AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ zirvesinde kar görmek

Kahve falında dağ zirvesinde kar görmek

Kahve falında dağ zirvesinde kar görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağ zirvesinde kar gördüyseniz:

  • Size bazı teklifler getiren kişiler olabilir.

Kahve falında karlı dağın zirvesine çıkmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ zirvesinde kar görmek başarıya giden yolların açık olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dağ zirvesine tırmanmak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın zirvesine çıktığını görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağın zirvesinde olmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağa zirveye tırmanmak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında dağın zirvesinde görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, geçim derdinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir dağın zirvesine çıkmak kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir