AnaSayfa / Genel / Kahve falında zirveye ulaşmak

Kahve falında zirveye ulaşmak

Kahve falında zirveye ulaşmak kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, ele geçen parada artış olacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, kısmetlerin azalacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına yorulur.

Kahve falında zirveye ulaşmak gördüyseniz:

  • Agresif tavırlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında dağın zirvesine ulaşmak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zirveye ulaşmak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında hedefe ulaşmak karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize ulaşmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hedefine ulaşmak sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalettir.

Kahve falında istediğine ulaşmak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyıya ulaşmak çok istediği bir şeye sahip olacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında birine ulaşmak derdin sona ereceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir