AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın zirvesini görmek

Kahve falında dağın zirvesini görmek

Kahve falında dağın zirvesini görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında dağın zirvesini gördüyseniz:

  • Süregelen bir beraberliğiniz varsa eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Kahve falında dağın zirvesinde görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın zirvesinde olmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağ zirvesi görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, keyifli günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında bir dağın zirvesine çıkmak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağ zirvesinde olmak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında dağa zirveye tırmanmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini dağın zirvesinde görmek istemediği halde borçlanacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağın zirvesine ulaşmak parasal sıkıntıların son bulacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir