AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ zirvesi görmek

Kahve falında dağ zirvesi görmek

Kahve falında dağ zirvesi görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, sevdiklerini de koruyacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dağ zirvesi gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmanız sorunlara neden olabilir.

Kahve falında dağ zirvesine tırmanmak de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında dağın zirvesine cıkmak aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında dağın zirvesini görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında dağın zirvesinde görmek geçim derdi yaşamayacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında dağa zirveye tırmanmak yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı dağın zirvesine çıkmak sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağın zirvesinde olmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında dağ zirvesi görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir