AnaSayfa / Genel / Kahve falında zincir takmak

Kahve falında zincir takmak

Kahve falında zincir takmak maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, insanlara yol göstereceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, imkânlarının da genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zincir takmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda karışıklıklar veya tartışmalı durumlar olabilir.

Kahve falında boynuna zincir takmak mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında arabaya zincir takmak hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında boynuna altın zincir takmak çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zincir kolye takmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında koluna altın zincir takmak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında zincir takmak kurtuluş yollarına ulaşacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın zincir koparmak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında zincirle birini dövmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir