AnaSayfa / Genel / Kahve falında zincirle birini dövmek

Kahve falında zincirle birini dövmek

Kahve falında zincirle birini dövmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, düşmanlarının güçleneceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zincirle birini dövmek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri tutmanız sözleri ilgilendiren kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir.

Kahve falında zincirle birini dövmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında kolunda altın zincir görmek bolluğun ve bereketin artacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına işaret eder.

Kahve falında boynuna altın zincir takmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın zincir hediye almak sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın zincir kaybetmek Allah’ın inayetini kazanacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında zincirleme trafik kazası görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından zincir çıkarmak işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında altın zincirin koptuğunu görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir