AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna zincir takmak

Kahve falında boynuna zincir takmak

Kahve falında boynuna zincir takmak elindekileri de alıp götüreceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, imkân sahibi olacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine işaret eder.

Kahve falında boynuna zincir takmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapabileceğiniz değişimleri gözden geçirmek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak.

Kahve falında boynuna zincir takmak engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında boynuna altın zincir takmak kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının boynunda altın zincir görmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynunda zincir görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynunda zincir kolye görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine tabir olunur.

Kahve falında boynunda altın zincir görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında boynunda gümüş zincir görmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, ruhunun dinleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zincir kolye takmak kendisiyle övüneceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir