AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya zincir takmak

Kahve falında arabaya zincir takmak

Kahve falında arabaya zincir takmak yoklukları ve hastalıkları unutacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, işlerin günden güne artacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, iyi konumlara geleceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına yorulur.

Kahve falında arabaya zincir takmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça ifade etmeniz ortamın netlik kazanmasını sağlayabilir.

Kahve falında arabaya zincir takmak hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işaret eder.

Kahve falında koluna altın zincir takmak bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında zincir takmak ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına delalettir.

Kahve falında boynuna zincir takmak ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında zincir kolye takmak prestij sahibi olunacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında boynuna altın zincir takmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, daha rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba zinciri görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, başarısızlığa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından zincir çıkarmak toplum içinde daha oturaklı davranacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir