AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna altın zincir takmak

Kahve falında koluna altın zincir takmak

Kahve falında koluna altın zincir takmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, geniş bir rızka kavuşacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koluna altın zincir takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bir durumu bozmakla korkutmaya çalışmanız ya da kontrolü elinde tutan kişileri bazı konularda zorlamanız istenilen etkiyi yaratmayabilir.

Kahve falında koluna altın zincir takmak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kolunda altın zincir görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine delalet eder.

Kahve falında boynuna altın zincir takmak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kol zinciri görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında zincir kolye takmak hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet eder.

Kahve falında arabaya zincir takmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zincir takmak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında boynuna zincir takmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir