AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın zincir koparmak

Kahve falında altın zincir koparmak

Kahve falında altın zincir koparmak hayata küsecek duruma geleceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, kolaylık elde edeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına delalettir.

Kahve falında altın zincir koparmak gördüyseniz:

  • Modası geçmiş, tercih edilmeyen veya artık verimli olmayan kalıpları, yöntemleri, davranışları veya yolları modellemek zaman kaybı olabilir.

Kahve falında altın zincir koptuğunu görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına rivayet eder.

Kahve falında altın zincir kolye bulmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında koluna altın zincir takmak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret eder.

Kahve falında boğazında altın zincir görmek fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın zincir bulmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına delalettir.

Kahve falında altın zincir bilezik görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına tabir olunur.

Kahve falında boynuna altın zincir takmak hayırlı bir yuva kurulacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına alamet eder.

Kahve falında altın zincir görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir