AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah zeytin yedirmek

Kahve falında siyah zeytin yedirmek

Kahve falında siyah zeytin yedirmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah zeytin yedirmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işyerinizde sıkıcı bir tartışma yapabilirsiniz.

Kahve falında siyah zeytin yedirmek herhangi zarara uğramayacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah zeytin yediğini görmek kötü bir habere veya tehlikeye, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zeytin yedirmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine rivayet eder.

Kahve falında zeytin yediğini görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun zeytin yediğini görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe zeytin yedirmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının zeytin yediğini görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin zeytin yediğini görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir