AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç filizi görmek

Kahve falında ağaç filizi görmek

Kahve falında ağaç filizi görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, daha zengin hale geleceğine, zorlukların geride kalacağına, güzel ve doğru işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç filizi gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi daha fazla ciddiye almalısınız.

Kahve falında ağaç filizi görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında fasulye filizi görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında çay filizi görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında nohut filizi görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına yorulur.

Kahve falında buğday filizi görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek filizi görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında soya filizi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında gül filizi görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir