AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin fidanı dikmek

Kahve falında zeytin fidanı dikmek

Kahve falında zeytin fidanı dikmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, haram mala işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda arkadaşlarınızın etkisi büyük olabilir.

Kahve falında zeytin fidanı dikmek eğer işsizse iş bulacağına, hayatının bir anda renkleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin fidanı görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domates fidan dikmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına delalet eder.

Kahve falında nar fidanı dikmek üzüntü yaşamaya, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında üzüm fidanı dikmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine işaret eder.

Kahve falında bahçeye fidan dikmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru fidan dikmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına işaret eder.

Kahve falında fidan dikmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir