AnaSayfa / Genel / Kahve falında fidan dikmek

Kahve falında fidan dikmek

Kahve falında fidan dikmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fidan dikmek gördüyseniz:

  • Aşk konularında hareketlilik daha da artacak.

Kahve falında mezarlığa fidan dikmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çam fidani dikmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında marul fidanı dikmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan fidanı dikmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlaya fidan dikmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında bahçeye fidan dikmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında saksıya fidan dikmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dut fidanı dikmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir