AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fidan dikmek

Kahve falında kuru fidan dikmek

Kahve falında kuru fidan dikmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, vefa göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru fidan dikmek gördüyseniz:

  • Evinizde beklenmedik masraflar çıkma olasılığı göründüğü için, harcamalarınızı denetimli yapmanızda fayda var.

Kahve falında kuru fidan dikmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil fidan dikmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gül fidanı dikmek esenliğe kavuşulacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayısı fidanı dikmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında armut fidanı dikmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fidan dikmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalet eder.

Kahve falında fidan dikmek ve sulamak çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında ceviz fidanı dikmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir