AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar fidanı dikmek

Kahve falında nar fidanı dikmek

Kahve falında nar fidanı dikmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendi işine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında nar fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Vizyonunuza güvenebilirsiniz.

Kahve falında nar fidanı dikmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına alamet eder.

Kahve falında nar fidanı görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına inanılır.

Kahve falında fidan dikmek içine düşen fesada yeniliceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında fidanı dikmek bereketli ve hayırlı olacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaç fidan dikmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, ulvi kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saksıya fidan dikmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çam fidani dikmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına inanılır.

Kahve falında fidan dikmek ve sulamak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir