AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye fidan dikmek

Kahve falında bahçeye fidan dikmek

Kahve falında bahçeye fidan dikmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, oğlu evli ise boşanacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına yorulur.

Kahve falında bahçeye fidan dikmek gördüyseniz:

  • Keyfini çıkartın.

Kahve falında bahçeye fidan dikmek işlerini büyüteceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına inanılır.

Kahve falında armut fidanı dikmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ağaç fidan dikmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine inanılır.

Kahve falında biber fidanı dikmek komşular tarafından kötülenileceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında vişne fidanı dikmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında toprağa fidan dikmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı fidanı dikmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma fidanı dikmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir