AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin fidanı görmek

Kahve falında zeytin fidanı görmek

Kahve falında zeytin fidanı görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında zeytin fidanı gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Kahve falında zeytin fidanı görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında zeytin fidanı dikmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük fidan dikmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kiraz fidanı görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında armut fidanı dikmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fidan görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gül fidanı sökmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına alamet etmektedir.

Kahve falında portakal fidanı görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir